yadakyar

هدف ما در فروشگاه یدک یار این است که لوازم یدکی خودروها را با ضمانت اصالت به دست مشتری برسانیم. در این بلاگ ما لوازم یدکی خودروها را بررسی میکنیم.تمام قطعات با تضمین اصالت هستند.

yadakyar

هدف ما در فروشگاه یدک یار این است که لوازم یدکی خودروها را با ضمانت اصالت به دست مشتری برسانیم. در این بلاگ ما لوازم یدکی خودروها را بررسی میکنیم.تمام قطعات با تضمین اصالت هستند.

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از مشکلاتی که گریبان بسیاری از رانندگان را می گیرد، روغن سوزی خودرو است. در صورتی که چنین مشکلی برای ماشین هر کسی پیش بیاید، وی باید در سریع ترین زمان ممکن ماشین خودرو را به تعمیرگاه ببرد. چرا که  روغن سوزی می تواند موتور خودرو را هم بسوزاند. در بسیاری از مواقع هم دیده می شود که در صورت روغن سوزی، دودی به رنگ آبی از اگزوز خارج می شود. "علت روغن سوزی ماشین" می تواند موارد بسیاری باشد. فقط به این چند نکته ای که اشاره شد ختم نمی شود. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

روغن سوزی در خودرو به چه معنی است؟

روغن سوزی ماشین

روغن سوزی (Burning oil) یکی از شایع ترین مشکلاتی است که در بسیاری از خودرو ها دیده می شود. یافتن علت "روغن سوزی ماشین" کار سختی نیست. برای اینکار باید از یک متخصص در این حوزه کمک گرفت. بعد از اینکه خودرو در یک دوره ای کار می کند و یا مسافت طولانی می رود، این مشکل در آن بروز پیدا می کند. روغن سوزی و یا سوختن روغن موتور خودرو، یک مشکل بسیار مهم است که باید تا دیر نشده است به آن رسیدگی کرد. از مزیتی که روغن موتور دارد این است که نمی گذارد قطعات خودرو با یک دیگر دچار اصطهکاک شوند.

در صورتی که خودرو دچار چنین مشکلی می شود، بهتر است قبل از روشن کردن و یا مسافرت کردن با آن، به یک متخصص آن را نشان بدهیم. روغن موتور در خودرو همراه سوخت می سوزد. بنابراین بعد از یک دوره ای طبیعی است که تمام شود و یا سطح آن کمتر شود. باید خیلی زود به فکر تعویض روغن ماشین بود. همچنین علت روغن سوزی ماشین می تواند راه پیدا کردن روغن به محفظه احتراق باشد، که در حرارت زیاد می سوزد.

علت روغن سوزی ماشین چیست؟

همانطور که می دانید روغن موتور خودرو به منظور خنک سازی قطعات و کاهش اصطکاک خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که روغن سوزی در خودرو، قطعات دیگر از کار می افتند و مشکلات جدید تری رخ می دهد. بنابراین در صورتی که روغن به محفظه احتراق ورود پیدا کند باعث می شود که روغن سوزی اتفاق بیوفتد. همچنین مشکلات دیگری مانند ترکیب سوخت هوا با جرقه شمع و احتراق پیستون هم از جمله علت روغن سوزی ماشین است. به چند مورد از دلائل روغن سوزی ماشین اشاره خواهیم کرد:

خوردگی کاسه نمد در خودرو

ساییدگی لاستیک گیت

اصطکاک زیاد در سوپاپ ها

نشتی در روغن از واشر سرسیلندر خودرو

خرابی در یاتاقان

استفاده از روغن موتور نامناسب و یا بی کیفیت

خراب شدن و یا شکستگی در رینگ

از جمله نشانه های روغن سوزی ماشین چیست؟

روغن سوزی ماشین

برای بررسی علت روغن سوزی ماشین می توانیم به چند نکته اشاره کنیم. یکی از مهم ترین علت روغن سوزی ماشین می تواند بوی نامطبوع از سمت موتور باشد. در صورتی که چنین بویی به مشامتان رسید، به این مفهوم است که ماشین روغن سوزی دارد. در صورتی که خودرو شتاب کمتری پیدا کند، به این معنی است که خودرو دچار روغن سوزی است. همانطور که می دانید یکی از تشخیصات عیب یابی در خودرو می تواند بررسی رنگ دود ماشین باشد.

بنابراین یکی از مهم ترین موضوعاتی که در روغن سوزی مشاهده می شود، خروج دود به رنگ آبی از اگزوز است.  در صورتی که دور موتور بیشتر شود، دود آبی هم بیشتر می شود. این موضوع بر می گردد، به سوختن روغن موتور که با سوخت اتفاق می افتد. در نتیجه باعث ایجاد چنین دودی می شود. البته در بسیاری از موارد هم دیده می شود که برخی خودرو ها سوختن روغن موتور را به خود جذب می کنند.

در صورتی که بتوانید میزان روغن موتور را بررسی کنید می توانید راحت تر علت روغن سوزی ماشین را متوجه شوید. در صورتی که سطح روغن کاهش پیدا کند وضعیت ماشین و روغن سوزی اصلا جالب نیست. همچنین علت روغن سوزی ماشین می تواند شمع هم باشد. باید سرشمع ها را بررسی کنید.

کلام پایانی

روغن در موتور خودرو باعث خنک سازی و یا کاهش اصطکاک بین قطعات می شود. علت روغن سوزی ماشین به دلائل بسیاری ارتباط پیدا می کند. همانطور که می دانید در صورتی که یک قطعه در خودرو خراب شود، بقیه قطعات هم تحت تاثیرقرار می گیرند. به همین منظور باید نسبت به مشکلات به وجود آمده در این زمینه اقداماتی را انجام داد.

  • peugeot 407
  • ۰
  • ۰

"سرسیلندر خودرو" یکی از مهم ترین قطعات موتور به‌ شمار می‌آید. این قطعه دارای وظیفه مهمی است. مهم ترین و اساسی ترین اجزای موتور خودرو شامل سیلندر و پیستون ها می باشد. سرسیلندر مکمل بلوک سیلندر است. این قطعه بر روی بلوک سیلندر نصب شده و محفظه احتراقی را برای پیستون برقرار می کند. زمانی که لازم باشد تا موتور خودرو به صورت اساسی تعمیر شود، باید سرسیلندر آن باز شود. با این کار به راحتی می‌ توان به پیستون و سایر اجزای سرسیلندر خودرو دسترسی داشت. در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامع و کاملی در باره سرسیلندر خودرو در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

سرسیلندر چیست؟

سرسیلندر خودرو

سرسیلندر خودرو در پوشی است که به همراه بلوک سیلندر اتاق احتراق را تشکیل می دهند. لازم به ذکر است که شکل آن بر اساس ساختمان سیلندر می باشد. به این معنی که اگر از نوع خنک کننده با آب باشد مجاری آب داشته و در غیر این صورت دارای شیار های خنک کننده با استفاده از هوا است. سرسیلندر را با استفاده از پیچ و مهره بلوک سیلندر وصل می کنند. "سرسیلندر" را با استفاده از مواد مرغوب و با کیفیتی مانند آلومینیوم، آلیاژ آلومینیوم و چدن تهیه می کنند.

باید توجه داشته باشید که جنس این قطعات دارای محدوده تحمل فشار محدودی هستند و با گذر از محدوده استاندارد می تواند خسارات زیادی را به خودروی شما وارد نمایند. اگر سرسیلندر خودرو (Cylinder head) متحمل حرارتی بیش از حد تحمل خود قرار گیرد، اصطلاحاً گفته می‌شود که سرسیلندر سوخته است. لازم به ذکر است که میزان تحمل این قطعه به کیفیت و مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد.

دلایل خرابی سرسیلندر خودرو چیست؟

سرسیلندر در واقع یک بخش فلزی است که در فرآیند کاری موتور خودرو در مواقع لزوم وظیفه جلوگیری از ورود گاز ها و فراهم نمودن بستر مسیر ورود و خروج دود می باشد. باید توجه داشته باشید که در انجام وظایف سرسیلندر خودرو تنها نبوده و این وظایف به کمک سوپاپ ها، میل سوپاپ و واشر سرسیلندر انجام می گیرد. علاوه بر این سرسیلندر به طور پیوسته با دمای بالای اشتعال در تماس است. به همین دلیل به یک سیستم خنک کننده نیاز دارد که این وظیفه را سیستم خنک کاری خود را انجام می دهد.

با توجه به اینکه سرسیلندر خودرو دائما در معرض دمای بالای محفظه احتراق قرار دارد. اما جنس آلیاژ آن به گونه ای است که در شرایط عادی و با انجام کارایب صحیح بخش های خنک کاری و روغن کاری می تواند سال ها بدون بروز هیچ گونه ایرادی کار کند. جوش آوردن ماشین یکی از مهم‌ ترین علل خرابی سرسیلندر می باشد. زیرا با بالا رفتن بیش از حد دما در موتور سر سیلندر به مرور تاب برداشته و نمی‌ تواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد.

چگونه از خراب شدن سرسیلندر جلوگیری کنیم؟

سرسیلندر خودرو

یکی از مهم ترین اصول برای حفظ و نگهداری سرسیلندر خودرو، توجه به عملکرد سیستم های روغن کاری و خنک کاری خودرو می باشد. اگر سیستم خنک کننده ماشین از جمله فن، رادیاتور، پمپ آب و سنسور درجه حرارت کار خود را به درستی انجام ندهد باعث بالا رفتن دمای موتور می شود. در این صورت احتمال خراب شدن سرسیلندر، واشر سرسیلندر، پیستون ها و شاتون ها افزایش می یابد.

از دیگر مواردی که باعث طولانی تر شدن عمر مفید سرسیلندر خودرو می شود، شیوه نگهداری و رانندگی صحیح با خودرو می باشد. توجه داشته باشید وقتی موتور خودرو سرد است، قطعات فلزی خودرو برای انبساط آمادگی لازم را ندارد. در این حالت باید از گاز دادن بیش از حد به خودرو های تازه روشن شده پرهیز نمایید. از طرف دیگر رانندگی با سرعت های بالا برای مدت زمان طولانی، باعث بالا رفتن فشار در داخل سیلندر شده و باعث آسیب رسیدن به آن می شود.

کلام پایانی

در این مقاله سعی کردیم اطلاعات کاملی درباره سرسیلندر خودرو را در اختیار شما قرار دهیم. سرسیلندر یک قطعه پیچیده در موتور خودرو است که از آلیاژ های ویژه ساخته می شود؛ تا بتواند برای طولانی مدت در دمای بسیار بالای حاصل از احتراق موتور را تحمل کند. برای استفاده از یک سرسیلندر برای مدت طولانی قبل از هر چیز باید جنس مرغوب و با کیفیت آن را تهیه کنید. تشخیص سرسیلندر خودرو اصلی و متفرقه از روی ظاهر بسیار سخت می باشد. به همین دلیل بهتر است برای خرید قطعه اصلی و مرغوب آن به فروشگاه های معتبر لوازم یدکی خودرو مراجعه کنید. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم.

  • peugeot 407
  • ۰
  • ۰

فناوری در زندگی امروز بشر بسیار تاثیرگذار بوده است. به صورتی که می توانید تحولات مختلف آن را در جای جای زندگی امروز مشاهده کنید. "تفاوت فرمان برقی با هیدرولیک" می تواند این موضوع را بهتر برای ما ثابت کند. چرا که فناوری های جدید در هر خودرو می تواند باعث پیشرفت و راحتی در رانندگی شوند. در این مقاله با بررسی تفاوت فرمان برقی و هیدرولیک می توانیم راحت تر دست به انتخاب بزنیم. در واقع می توانیم بهتر آپشن هایی که یک خودرو باید داشته باشد را بشناسیم.

بررسی فرمان برقی

تفاوت فرمان برقی و هیدرولیک

"فرمان برقی با هیدرولیک" را می توانید در بررسی مزیت های استفاده از فرمان برقی بهتر متوجه شود. استفاده از فرمان برقی یا الکترونیک یک فناوری جدید است که مانند سیستم هیدرولیک نیست. استفاده از آن با کمک سیستم موتور برقی بر روی میله فرمان به همراه سنسوری که از سوی گشتاور وارد می شود، با کمک راننده تشخیص داده می شود.

در صورتی که فرمان چرخشی داشته باشد، مقدار مورد نیاز الکتریسیته در آن به وجود می آید و تغییراتی را آغاز می کند. استفاده از این نمونه فرمان ها می تواند در بلند مدت کمی هزینه بر باشند. خودرو های بسیاری که امروزه تولید می شوند دارای فرمان برقی هستند. با این حال سیستم  می تواند در مقابل فرمان هیدرولیک به مرور نتواند به خوبی به وظایف خود عمل کند. البته دارای مزیت هایی برای استفاده هم هستند.

مزایای استفاده از فرمان برقی در چیست؟

تفاوت فرمان برقی وهیدرولیک

فرمان برقی می تواند سوخت کمتری را مصرف کند. در واقع در فرمان برقی بسیاری از قطعاتی که در فرمان هیدرولیک وجود داشت، حذف شده است. از جمله می توان به وجود پمپ یا پیستون اشاره داشت. در فرمان برقی موتوری برقی بسیاری از کار ها را به نحو احسن انجام می دهد. با این حال همین ویژگی باعث می شود که خودرو دارای وزن کمتری باشد. در سیستم فرمان برقی نحوه ایجاد نیرو بسیار ساده است. بنابراین بسیاری از خودرو های جدید را به این سبک می سازند.

یکی از مهم ترین تفاوت فرمان برقی با هیدرولیک (Electric VS Hydraulic power streering)، مقرون به صرفه بودن فرمان برقی است. در فرمان های برقی هزینه ی تعمیر و نگه داری به آن صورت پرداخت نمی شود. در واقع باید اشاره داشته باشیم به مصرف روغن هیدرولیک در سیستم فرمان هیدرولیک، در فرمان برقی نیازی به استفاده از انواع روغن ها نیست. راننده می تواند با تعمیر و تنظیم فرمان برقی به راحتی از آن استفاده کند.

تفاوت فرمان برقی با هیدرولیک در رانندگی

در خودرو های مدرن استفاده از فرمان بسیار آسان تر شده است. زیرا باعث می شود که رانندگی بسیار لذت بخش شود. بسیاری از افرادی که راننده ای حرفه باشند، البته ترجیحشان استفاده از فرمان هیدرولیک است. البته به نوع استفاده هم بستگی دارد. فرمان برقی نیاز به دقت دارد. موضوع بعدی تکرار و تمرین است. کسانی که سال ها با فرمان هیدرولیک کار کرده باشند، مسلما کار کردن با فرمان برقی برای آن ها سخت است. اما در کل فرمان برقی را می توان یک فناوری دانست.

بررسی سیستم فرمان هیدرولیک

فرمان هیدرولیک جز سیستم هایی است که با کمک گشتاور به فرمان ارتباط پیدا می کند. سیستم فرمان هیدرولیک با استفاده از شلنگ، تسمه درایو، روغن هیدرولیک، پولی و پمپ کارایی پیدا می کند. پمپ هیدرولیک در این سیستم به پیشرانه متصل می شود. بنابراین می تواند با کمک فشار هیدرولیک نیروی چرخاندن فرمان را به همراه راننده را که به وجود آمده است را بیشتر کند.

با این حال برای فشاری توسط پمپ چرخی که در پیشرانه وجود دارد به وجود می آید. در صورتی که چرخ ها توسط فرمان هدایت شوند، فشاری که از سوی هیدرولیک با کمک روغن هیدرولیک به سوپاپ و سیلندر می تواند امکان چرخش را بهتر کند. سیلندر هیدرولیک می تواند فشار را به دنده فرمان وارد کند تا چرخشی برای چرخ ها به وجود آید.

کلام پایانی

تفاوت فرمان برقی با هیدرولیک با توجه به نوع کاربردی که دارند قابل بحث است. اما خودرو های امروزی مجهز به فرمان برقی هستند. استفاده از آن بسیار راحت تر از فرمان هیدرولیک است. اما در برخی از مواقع فرمان هیدرولیک می تواند جایگزین مناسبی به جای فرمان برقی باشد. با این حال هر کدام دارای مزایا و معایبی در استفاده هستند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی می توان دریافت که استفاده از فرمان برقی جدیدتر و بهتر است.

  • peugeot 407