درباره سانرو
در واقع می توان گقت "ساندرو" مدل هاچ بک و بدون صندوق تندر نود است چرا که روی همان قالب و پلتفرم ساخته شده است. این خودرو در سال 94 وارد خط تولید شد. طراحی ظاهری داخل آن بسیار نزدیک به تندر 90 پلاس است. در این خودرو 2 سانتی متر از فاصله ی محوری کم شدهاست و همین نکته فرمان پذیری آن را بهبود می بخشد و آن را در وضعیت بهتری قرار می دهد. گیربکس اولیه این خودرو از مدل JH3 f بود اما در اواسط سال 96 پارس خودرو که این خودرو را اراده کرده است، از گیربکس جدیدی رونمایی کرده و آن را در نمونه های بعدی این خودرو قرار داد. برای بدست آوردن اطلاعاتی در مورد "آپشن ساندرو" و "مشخصات ساندرو" با ما همراه باشید. این گیربکس جدید با نام JHQ ارائه شد و امکانات بهتری نسبت به نمونه ی قبلی دارد. این خودرو مدل اتوماتیک ساندرو (sandero) هم مثل خودروی تندر90 اتوماتیک، جعبهدنده ساخت ZF از نمونه های AL4 مورد استفاده قرار می گیرد زیرا این مدل هماهنگی خوبی با پیشرانه خواهد داشت. در سال 96 تصیم گرفته شد برخی از امکانات این خودرو به صورت سفارشی سازی شده برای برخی کاربران فعال شود که کروز کنترل (برای سانرو اتوماتیک) از مهم ترین بخش های آن بود. از بخش های دیگر و آپشن های قابل فعال می توان به دوربین عقب خودرو با مانیتور بزرگ، روکش چرم خودرو و صندلی ها، کفپوش (در کابین و صندوق)، دزدگیر تصویری و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد که کارکرد بسیار بهتری از خودرو ارائه می کنند.
مزایای خودرو ساندرو
برای "بررسی ساندرو" با ما در این مقاله همراه باشید. از نقاط قوت این خودرو می توان به کیفیت ساخت، فضای جادار کابین، دوام فنی نسبت به رقبا، تعلیق نرم تر از 206، گیربکس دستی JHQ و گیربکس اتومات مشترک با 206 و مگان اشاره کرد که آن را بسیار کاربردی می کنند.
مشخصات فنی ساندرو
ساندرو دارای محور محرک دیفرانسیل جلو بوده و در ساخت آن از گیربکس4 دنده اتومات AL4، پیشرانه4 سیلندر استفاده شده است و حجم موتور1.6 لیتر می باشد.
عملکرد فنی خودرو ساندرو
این خوودرو با قدرت105 اسببخار، گشتاور140 نیوتنمتر، شتاب11.5 ثانیه، سرعت170 کیلومتر برساعت و مصرف ترکیبی8.3 لیتر در صد کیلومتر به عنوان یک نمونه ی موفق و با کیفیت شناخته می شود.
ابعاد و اندازه خودرو ساندرو
نوع بدنه آ« هاچ بک کوچک است و نوع شاسی یکپارچه می باشد. این خودرو با نسل (کد اتاق)نسل اول - فیس لیفت، طول4020 میلیمتر، عرض1746 میلیمتر، ارتفاع1534 میلیمتر، فاصله محوری2588 میلیمتر، وزن1146 کیلوگرم، حجم باک50 لیتر ،چرخ جلو185/65R15 و چرخ عقب185/65R15 ارائه می شود.
بررسی سیستم کمکی راننده
این خودرو دارای کروز کنترلسفارشی بوده و امکاناتی چون کروز کنترل هوشمند، کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل سرعت در سرازیری، کنترل کشش، کنترل پایداری، ضد واژگونی، اتو پارک، حالت رانندگی و سایر ویژگیها را ندارد.
معیب خودرو ساندرو
یکی از معایب این خودرو امکانات کمی اسن که دارد و کسانی که این خودرو را داشته اند و یا با آن رانندگی کرده اند درک می کنند چرا این کمبود امکانات می تواند اذیت کننده باشد در حالی که بسیاری از خودرو های هم سطح آن این امکانات را دارند. از طرفی پس از تحریم ها پیدا کردن برخی قطعات آن مشکل است و در زمینه ی خرمات پس از فروش آن نیست مشکلاتی ایجاد می کند.
گیربکس ضعیف این خودرو رانندگی را دچار مشکل خواهد کرد. در واقع این خودرو به خاطر داشتن گیربکس ضهیف شتابگیری مناسبی نخواهد داشت و هنگام سبقت گرفتن و برخی حرکات، راننده را دچار مشکل خواهد کرد. هندلینگ آن نیز مناسب نیست و ممکن است زملنی که می خواهید با سرعت از پیچ ها عبور کنید، این مشکل را متوجه شوید. ارتفاع آ« از سطح زمین و کمک های نرم این خودرو هندلینگ را سخت کرده و رانندگی با سرعت در پیچ ها را دچار مشکل خواهند کرد.
گیربکس قدمی که در این خودرو استفاده می شود هم نعایب زیادی دارد و راننده را با مشکلاتی همچون نداشتن شتاب مناسب، مصرف سوخت بالا و صدا دادن ماشین مواجه می کند. اط طرفی صدا هب راحتی وارد کابین خودرو می شود و می تواند تجربه ی بدی را برای راننده رقم بزند.